Olen viime aikoina lukenut paljon niistä apukeinoista, joita ihmiset käyttävät apuna raskauden alkamiseksi. Tulin siihen tulokseen, ettei pelkkä puuhastelu oikeaan aikaan yhdistettynä terveelliseen ravintoon, äitiysvitamiinin käyttöön ja macaan yksinkertaisesti riitä. Tarvitaan lisää tukea.

Käytin neitiä yrittäessämme greippimehua ja omenaviinihappoa, mutta olen päättänyt, etten palaa niiden pariin. Sen sijaan hankin purkillisen gelee royale- kapseleita ja aion antaa niille oikean mahdollisuuden. Testasin niitä lyhyesti yhden kierron verran ensimmäisessä kierrossa neitiä yrittäessämme. Silloin en ollut aivan varma, että oliko niillä tehoa, joten en hankkinut lisää. Nyt annan niiden näyttää kyntensä.

Sen lisäksi olen pohtimassa vehnänalkioöljyn ostamista. Sitäkin olen aikaisemmin nauttinut yhden pullollisen. Sitä kaiketi olisi hyvä nauttia gelee royalen kanssa, joten harkitsen sen testaamista uudelleen. Siitä saisi E- vitamiinia, jota pidetään tärkeänä raskaaksi tulemisen kannalta. Tiedän jo vanhastaan, että sitä saa ihan Prismastakin, joten sitä voi hankkia helposti ja koska vain.

Joka tapauksessa ensimmäinen gelee royale- kapseli on nautittu, aion nauttia niitä yhden päivässä. Purkin ohjeen mukaan niitä tulisi nauttia 1-2 kapselia. Eiköhän sitä tehoa voi saada jo yhdelläkin kapselilla, ja mahdolliset haittavaikutukset minimoidaan. En kyllä muista, että edellisellä kerralla olisi mitään tullut, mutta nythän se nähdään.

Ei kun positiivisia tuloksia odottelemaan! ;-)