Mietin pitkään, että missä vaiheessa mainitsen asian täällä. Mutta totta se on: me haaveilemme toisesta lapsesta.

Parisuhteemme oli nuori,kun jo puhuimme lapsihaaveistamme. Kumpikin halusi kaksi, minä mainitsin leikkisästi miehelle, että 2-3, sillä jos toisella kertaa saisi kaksoset, niin toki pidämme molemmat.

Tätä blogia alusta asti seuranneet toki tietävät, ettei meille esikoisen saapuminen ollut nopea prosessi. Odottamisen odotusta kesti yhden raskauden verran ja odotuksessakin oli yhtä sun toista viikkojen päänsäryistä vuodelepoon.

Mikään ei kuitenkaan lannista meitä haaveilemasta toisesta pienokaisesta. Ja nyt, pikku hiljaa, olemme siirtymässä unelmoinnista toimintaan. Tämä merkitsee käytännössä sitä, että heti kun tähtipäivät loppuvat, alkaa yrittäminen. Virallisesti siis on jo menossa ensimmäinen yrityskierto. Jos liittyisin vauvakuumeilupalstalle, niin laittaisin tiedot yk1, kp 3, eli ensimmäinen yrityskierto ja kiertopäivä 3.

Olemme paljon puhuneet tästä yrittämisestä. Muistamme molemmat hyvin, miten alhaalla mieleni oli, kun kierto toisen jälkeen päättyi tähtipäiviin. Nyt toivommekin molemmat, että tällä kertaa asiat sujuisivat helpommin. Siinä auttaa se, että meilllä on jo suloinen 10kk neiti - tiedämme, että voin tulla luomusti raskaaksi. Tiedämme, että raskaaksi tulo voi kestää kuukausia ja silti kaikki on hyvin. Tiedämme, että miten reagoimme silloin. Nyt, ehkä, osaan ottaa rennommin ja maltillisemmin. Aika näyttää.

Toinen kierros on siis käynnissä. Peukkumme on pystyssä, toivomme parasta ja odotamme odottamista innolla!