Olen odotellut kuin kuuta nousevaa kirjettä Kelasta. Kirjettä, jossa kerrottaisiin, että miten äitiysavustusanomukselleni on käynyt. Eilen se kirje lopulta tipahti postiluukusta.

Avasin sen kirjeen ensimmäisenä. Äitiysavustus myönnetty! 

Kirjeessä kerrottiin, että minulle on myönnetty hakemani äitiysavustus, äitiyspakkaus. Sen pitäisi saapua postitse kahden viikon kuluessa. Jahoo! 

En ole todellakaan laskenut päiviä ja pohtinut, että kuinka monta viikkoa hakemuksen käsittelyssä saattaa mennä, ehen... Kelassa kerrottiin suoraan, että 4-5 viikkoa voi mennä. Ihan niin kauan ei onneksi ehtinyt kulua, mutta riittävästi. Ehdin jo käydä netissä tarkistamassa omat asiakastietoni Kelan sivuilla aika monta kertaa, heh. Eipähän tarvitse enää käydä sitä asiaa kurkkimassa.

Nyt siis keskityn odottamaan, että minä päivänä posti tuo lappusen, jossa kerrotaan, että paketti odottaa noutamista. Paketti, joka painaa 8 kiloa ja sisältää paljon ihanaa vauvalle.  Odotan pakettia innoissani ja kurkistin netin kautta sen sisällön viimeksi eilen. Pari viikkoa vielä ja sitten pääsee hypistelemään vaatteita ja muuta paketin sisältöä livenä, mahtavaa!