Vuosia olen seuraillut mielenkiinnolla miesten ja naisten eroja. Aina yhtä kiehtovaa. Nyt rakkaan esikoiseni odotus on tuonut asiaan uuden aspektin lisää: vauvat ja raskauden.

Naispuoliset opiskelutoverini olivat osalti osanneet epäillä raskautta, kun huomasivat mahani kasvaneen. Kun tieto sitten saapui virallisestikin heille asti, seurasi liuta innostuneita kysymyksiä lasketusta ajasta pienokaisen sukupuolen tiedusteluun. Miespuoliset opiskelutoverit onnittelivat hieman hämmästyneinä.

Odotinkin siis suurella mielenkiinnolla, että mitä tapahtuu, kun mieheni ystävät saapuivat meille kylään. Toki päivän pääpointti on lautapeleissä, mutta hei, kai joku huomaa jotakin, right? Tai sitten: ei todellakaan.

Mieheni oli leikkisästi todennut, että mitäpäs jos emme kertoisi ollenkaan hänen ystävilleen vauvasta, vaan annetaan kundien huomata ihan itse, että kotiimme on ilmestynyt pieni ihminen. Nyt alan uskoa, että asia saattaisi todellakin toimia, sillä kukaan kundeista ei huomannut minussa mitään ihmeellistä! 

Rakkaani totesi, että ehkä minun olisi pitänyt korostaa mahaani ja silitellä sitä sopivasti, ehkä sitten kundit olisivat jotakin ymmärtäneet... Noh, peli ei ole vielä pelattu, mutta minä olen hyvin huvittunut.