Ensimmäiset äitiysfarkkuni alkavat käydä ahtaiksi ja rintaliivivarasto tarvitsi uusimista, joten ei kun etsimään ajan ja makutuomarin (äitini) kanssa.

Parhaimmat löydöt osuivat kohdalle Hennes & Mauritzin äitiysvaatteiden puolelta. Nappasin siellä kokeiltavaksi kolmet äitiysfarkut ja yhdet ohuemmat äitiyshousut ja kolme mekkoa. Ensimmäiseen mekkoon ihastuimme molemmat; se istui aivan ihanasti, kangas tuntuu mukavalta ja vaavelilla on tilaa reilusti - vaikka koko on s. Se lähti mukaan.

Kokeilin kevyempiä housuja, mutta jäin pohtimaan niiden ostamisen kannattavuutta. Makutuomari muistutti, että tarvitsen kesäisemmätkin housut farkkujen lisäksi, joten mukaan vain.

Akuutein ostos, farkut, tarvitsikin usean sovituskerran. Lopulta päädyin farkkuihin, joissa on reilusti tilaa eli koko on yhtä isompi kuin mitä oikeasti juuri tarvitsisin. Ajattelen, että kannattaa varautua jo nyt; jos ostan kerralla hieman isommat, ne ehkä riittävät sitten elokuulle asti. Aika näyttää, että kuinka isoksi massu oikein kasvaa. 

Sitten ne rintaliivit. Ne löytyivät ihan Prismasta ja ovat luottomerkkiäni. Ennen tämän parin löytymistä kokeilin varmaankin yli 10 muuta, mustaa ja valkoista. Kun sopivimmat löytyivät, se oli sitten siinä. Ero oli selvä. Mietin, että hankinko yhden vai kaksi paria, mutta povi kasvanee vielä, joten mitä turhia urheilemaan liikaa, kun uusien parien osto saattaa olla edessä ennen laskettua aikaa.

Katsoin toki imetysliivejäkin ja imetyspaitoja. Ne aion joka tapauksessa hankkia vasta reippaasti myöhemmin, heinäkuun lopun tietämillä. Oli kiva kuitenkin hieman kartoittaa valikoimaa jo valmiiksi.

Sovittaminen oli kyllä kivaa! Massu näkyi jo ihanasti ja sitä tulikin ihailtua useita kertoja vaatteita vaihtaessa ja pikkuinen sai paljon helliä silityksiä osakseen. Ei siis ihme, että kotimatkalla vintiön liikkeitä tuntuikin useaan otteeseen.

Tänään on 18+0, joten odotuksen puoliväli on melkein nurkan takana! Aika ihanaa ja hieman hurjaa.