Joululahjoja etsiessäni törmäsin lastevaatealennukseen. Eihän sitä malttanut millään pysyä poissa vauvojen vaatteiden luota! 

Sen verran harkitaa löytyi, että jätin vielä toistaiseksi suloiset vauvantossut ja myssyn kauppaan, mutta sen sijaan 4 bodya matkasi meille edellisten seuraksi. Kolmen bodyn mukana tuli hengari, joten nyt ne roikkuvat sulassa sovussa minun vaatteideni kanssa. Neljännen bodyn viikkasin muiden vauvanvaatteiden joukkoon, pinon päällimmäiseksi.

Tällä kertaa ostin kaksi neutraalia bodya (lila ja harmaa) ja kaksi sinistä (vaalea ja tumma). Olen päättänyt, että saamme tytön tai pojan, kaikki bodyt tulevat käyttöön. Jos joku ihmettelee, miksi tytöllä on sininen body, niin ihmetelkööt, vaatteet ovat aivan liian kivan värisiä jäädäkseen sivuun vain koska väri on "väärä". Omassa vaatevarastossani on runsaasti eri värejä, joskin painotus on mustan, tummansinisen, lilan ja tummanvihreän puolella, joten jos joku ihmettelee, niin ei kauaa tarvitse miettiä, mistä väri inspiraatiot ovat tulleet...

Viikonloppuna kävin Ikeassa. Sielläkin hypistelin vauvantarvikkeita. Ihastelin enemmän kuin ostin, mutta kotiin tuli paketillinen ruokalappuja, joita tutut vanhemmat ovat jo testanneet käytössä ja todenneet erinomaisiksi.

Toinen ostos vauvalle oli pikkuinen, sympaattisen näköinen nalle, joka hymyilee. Ihastuin siihen sen verran kovasti, että älysin kurkistaa vasta kotimatkalla, että minkä ikäiselle sen saa antaa. Nollasta alkaen eli aivan heti. Hyvä niin!