Nyt voin rehellisesti sanoa, että viime kierrossa ja tässä on todellakin eroa. Viime kuussa ei tuntunut missään, eikä mahdollisuuksia raskauteen pahemmin ollut.

Tällä kertaa ollaan edetty vasta kiertopäivään 17, mutta jo nyt tuntuu mielenkiintoisia juttuja. Kyllä vain, vanha tuttu luulotautihan se nostaa päätään. Mutta tällä kertaa olen realisti ja valmiina.

Tiedän ettei tässä vaiheessa pitäisi vielä tuntua missään. Luulotautinen vauvakuumeilija toki huomaa vahingossakin kaikki nippailut ja nipistykset ja vetää siitä vaikka mitä johtopäätöksiä.

Se realistinen vauvakuumeilija kuitenkin muistuttaa, että on aivan liian aikaista! Mikäli tämä on Se Kierto, niin edes kiinnittymistä ei ole vielä millään voinut tapahtua - se olisi aikaisintaan viikon loppupuolella ja vasta sen jälkeen voidaan oikeasti ottaa mahdolliset oikeisiin oireisiin viittaavat nippailut ja kuvotukset tosissaan.

Silti jo eilen, kp16, oli kuvotusta, jota minulla ei ole ennen Plan B aikaa koskaan ollut. Eilen ja tänään on tuntunut ihan ihme nipistyksiä aivan oikealla alueella. Mistä lie kysymys, koska ovulaatio oli aivan varmasti perjantaina, kp14. Vastaavaa oireilua on ainoastaan näihin aikoihin, ei muuten, mutta en muista koskaan sen olleen yhtä kivuliasta. 

Loppukierrosta on siis tulossa mielenkiintoinen.  Mitenköhän sitä saisi pidettyä sen tyyneyden loppuun asti ja olla innostumatta aivan liikaa aivan liian aikaisin? Nyt sitä on helppo olla viilipytty, koska on vielä aivan liian varhaista, mutta entä sitten viikon päästä?

Olen toki kaikkien vauvakuumeilikuukausieni aikana lukenut tarpeeksi keskustelupalstojen viestejä tietääkseni, että löytyy toki sellaisia naisia, jotka ovat tunteneet jo näillä main merkkejä, joista ovat raskauden aivan oikein päätelleet. He ovat kuitenkin vain pieni vähemmistö, enkä oikein jaksa uskoa olevani yksi heistä. Kiertopäivä on vielä reippaasti jäljellä, joten luulotauti hiiteen ja ottamaan taas rennosti. Muuten aika tulee menemään hyvin, hyvin h-i-t-a-a-s-t-i.

Plussatuulia kaikille jännäilijöille & yrittäjille!!!