Eilen iski matalapaine. Paremmin ei voisi kuvailla tunnetta, joka iski aivan puun takaa.

Huomasin pohtivani, että miksi oikein yritämme, kun emme kuitenkaan onnistu? Tuli tunne, että miten yk6 voisi taianomaisesti muuttaa kaiken, kun siihen eivät aiemmat kierrot pystyneet? Siis muuttaisiko yksi pullollinen omenaviinietikkaa kaiken tuosta vain?

Sitten realisti nosti päätään: mahdollisuudet ovat joka kierrossa alle 50 prosenttia, semmoiset 20-30. Aina on mahdollisuus, vaikkei se olekaan koolla pilattu. Ovulaatioon on vielä matkaa, joten on aikaa varautua. 

Luin, että ovulaatiopäivänä on huonot mahdollisuudet tulla raskaaksi; jos siis silloin heiluttelee peittoja, uimariparat eivät ehdi uida ajoissa munasolun luokse. Sen sijaan päivää ennen ja pari päivää ennen on paljon parempi tilanne; kun silloin harrastaa vaakamamboa, siittiöt ehtivät uida oikeille kohdille ja raskauden mahdollisuus suurenee. Just. Nyt vain pitäisi olla aivan varma siitä, että minä päivänä suuri o sitten tapahtuu.

Tiedän, että kiertoni on lähes aina se klassinen 28, joskin pieniä vuositason heittoja löytyy suuntaansa, välillä 26 päivää, välillä 30. Mutta vaikka kuinka sanotaan, että ovulaatio määrää kierron pituuden, en menisi vannomaan. Omalla kohdallani ovulaatiolimoja seurannut kuivakausi kun on ilmaantunut välillä kp13, välillä 15. Silti *-päivät ovat tulleet kp28 kyseisinä kiertoina. Tiedän toki, ettei heitto ole suuri, mutta tuntuu, että tässä pelissä on milleillä ja sekunneillakin väliä, senteistä ja tunneista nyt puhumattakaan. Raskautuminen on tiedettä.

Odotan optimistin ilmaantumista takaisin. Optimistia tarvitaan juuri nyt.