Täytin eilen 32 vuotta. Juhlimme merkkipäivääni koko päivän mieheni kanssa. Mukavaa, että päivä oli tällä kertaa lauantai, joten saatoimme oikeasti viettää päivää yhdessä aamusta iltaan.

Olikin ihanaa, että sain eteeni mieheni kokkaaman herkullisen lounaan. Sen kanssa katsoimme leffan, jonka hän oli vuokrannut hetkeä varten. Sitten lähdimmekin yhdessä kaupungille, katsoimme kaikessa rauhassa vauvalle tarvikkeita ja kotiin lähtikin vahvempi ruokalappu ja pohdintaa muista hankinnoista.

Menimme konserttiin, jossa esiintyi sinfoniaorkesteri ja nimekkäitä tanssijoita. Se oli toinen kerta, kun olimme yhdessä sinfoniakonsertissa. Samalla toki vaaveli sai annoksen kulttuuria ja virnistelimme, että koko perheellä on samansuuntainen musiikkimaku, kun vaaveli ei potkaissut kertaakaan ensimmäisen kappaleen aikana, mutta heti, kun toinen - josta mekin pidimme - alkoi, niin potkuja tulikin melkein 40! Tosin onhan se voinut olla protestikin...

Vauvan musiikillinen kasvatus sai kotona jatkoa, kun laitoin soimaan uuden cd-levyni, Martina McBridea, joka oli lahja mieheltäni. Countrysta vauvalla ei ollut - ainakaan vielä- mitään kommentoitavaa.

Kun avasin ystäväni antaman lahjan, lahja oli yhdistelmä lahjaa minulle ja vauvalle, sillä sain leipomaharrastukseeni liittyvää materiaalia ja vauva sai ihanan potkupuvun/uniasun. Se oli aivan mahtava, kokoa 62, ja värit olivat hienot; punaista, valkoista ja turkoosia sellaisena harmonisena yhdistelmänä, että jäi ihastelemaan asua hyväksi toviksi.

Onhan se tietty uutta, että saa syntymäpäivänä lahjan, jonka käyttäjä syntyy elokuussa. Omatkin hankintani ovat nykyisin enemmän vauvalle kuin itselleni ja omatkin hankintani liittyvät enemmän raskauteen.

Nytkin haussa on uusi kevättakki, kun havaitsin, ettei vanha ole juuri nyt käyttökelpoinen; se mahtuu juuri päälle, vetoketjunkin saa kiinni, mutta masu ei todellakaan tykkää. Kokeilin paria äitiystakkia, mutta kumpikaan ei istunut takaa niin kauniisti, että olisin takin halunnut. Tiedän, että masuni on nyt iso, mutta tarkoitus ei varmasti ole, että näyttää takaa tankilta, kun talvitakkikaan ei saa aikaan sellaista vaikutelmaa.. Eli se etsintä jatkuu.