Kuudennen yrityskierroksen kunniaksi kaivoin kirjahyllyn kätköistä esiin Rhonda Byrnen kirjan The Secret, Annastina Vrethammarin Ajattele Elämäsi Hyväksi ja Louise L. Hayn Muuta Ajatuksesi, Muuta Elämäsi. Jotain on tehdävä, joten otin apuun hieman self helppiä. 

Käväisin Rhonda Byrnen kotisivuilla ja luin osastoa The Secret Stories, jossa muut kirjan lukeneet ja/tai dvd:n nähneet kertovat, kuinka ovat Salaisuutta käyttäneet omassa elämässään. Ja siellä on iso liuta tarinoita vauvoista ja raskauksista. Kyllä vain, moni on tullut raskaaksi luettuaan Byrnen kirjan, vaikka sen piti olla mahdotonta.

Toimi se kaikkien kohdalla tai ei, itselleni tuli hyvä mieli tarinoiden lukemisesta. Muutenkin päivän mieliala kohosi kummasti ja askartelin itselleni kaapin seinään "vauvataulun" eli visualisointia auttavan kokoelman kuvia vauvoista, lastenvaatteista, pinnasängystä ja asiaan kuuluvasta tekstistä, jonka kirjoitin. Se oli helppoa, hauskaa ja vei vain hetken. Ja taitaa se toimiakin.

Kävin hoitamassa asioita ja samalla tein jotakin, jota olin jo pitkään halunnut tehdä: menin ja ostin ensimmäisen vaatteen vauvallemme. Kyllä vain, kotiin tuli suloinen vaaleansininen body, jossa on Mikki Hiiri vauvana printattuna pintaan. Se oli alessa, ainut kipale ja valtavan hellyttävä. Se on myös tarpeeksi isoa kokoa, joten vauvamme tulee sitä tarvitsemaan hieman isompana. Olkoon se merkkinä alitajunnalle, että valmiina ollaan, tai jotakin sellaista.

Kotimatkalla kävin myös kirjastossa etsimässä lukemista ja selailin pari aikakauslehteä. Lähtiessäni tein aivan mahtavan löydön. Kirjastossamme on hylly, johon asiakkaat saavat jättää vanhoja lehtiään ja kirjojaan, joita muut asiakkaat saavat ottaa ilmaiseksi. Olen aiemmin tehnyt siitä pari lehtilöytöä, mutta nyt tuli vauvakuumeisen jättipotti: joku oli jättänyt hyllyyn upouuden raskautta, synnytystä ja äitiyttä käsittelevän Malla Rautaparran kirjan. Nappasin sen heti mukaani ja kiitin onneani. Kirja oli hankittavien kirjojeni listalla ja nyt sen sain lahjana. Aivan mahtavaa!

Veikkaisin, että tästä tulee hyvä kierto!